några timmar senare..

.. så är jag vaken. haha, vakna faktist för ungefär 2 timmar sen, men endå. ;) har hunnit duscha, & fått en förkylning. så typiskt. men kvällen blir nog rolig endå.
elin kommer om ungefär två timmar, för vi ska fixa lite innan. för vem orkar fixa med madrasser & sånt skit mitt i natten ? hmm.. ;) sen måste hon hjälpa mig välja kläder. vet ente riktigt vad jag ska ha på mig. hatar sånt. det betyder väll att jag har för lite kläder eller något.
hörs senare. ska ner & dammsuga nu, duktig som jag är. :D
.
image description
.
denna, fast i typ krämvit ? hmm

nyår♣

yeah, idag är det sista dagen på 2011. den kommer spenderas med elin, & lite andra gäster som kommer hit. kommer antagligen bli riktigt kul! :)
mitt 2011 har varit riktigt bra faktist. om man bortser från vissa personer.. men ah, i det hela har det varit riktigt bra. är faktist stolt över det mesta som hänt. liksom varför gå & va ostolt ? & så ångrar jag ingenting, förutom dåliga klädköp. life goes on! ♥
.
detta är faktist ett tidsinställt inlägg, för nu ligger jag antagligen i min säng & sover. har absolut inga planer på att gå upp tidigt imon & städa & sånt skit. ska ju bara in i duschen, klä på mig, & sminka mig, sen e jag redo liksom. men vi hörs när jag vaknar. puss.
.
.
riktiga tuffingar asså♣

shoes ♥

FacebookResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://ns.jornaldacidade.net/supremo/images/modulos/noticias/g_p15k6sghqp1ctq6c8nha1nga1ppn5.jpg
☁ FUCK YEAH CUTE WISHES! ☁Снимки на стената
Mode et d'autres choses qʝʋℓια -
Снимки на стенатаСнимки на стената
Снимки на стената(1) Facebook
Снимки на стенатаTumblr
GabbyLeiVailaxo.♡ Sparkly High Heels ♡

halv åtta hos mig.

sitter med mamma i soffan nu, & väntar på att halv åtta hos mig ska börja.
-
min lilla pluttis. ser faktist riktigt brun ut här om man jämför med isak, haha. ;)

Piller?

Mamma har köpt nya piller till mig. Nån som vet om dom e bra & funkar? ;)


godmorgon. ♥

13127645124_large

dejt med kudden nu då.

.
sån här säng vill jag fan ha. sjukt snygg ju..

Sean Paul - She doesn't mind


en vals sperma..

har solat, ätit pommes på eddies, köpt springtights (?) & handbollsskor. det e typ det jag & erica har gjort idag. haha. ;) solade i 34 minuter, så nu får jag fan hoppas på att jag har blivit lite brun iallafall. riktigt skönt. ska ju antagligen ha vit klänning på nyårsafton, så..
.
nu ligger vi i sängen & äter snusklubbor. skrev "klobbor" innan.. fail! min stavning är ente bra idag. vilket roligt liv vi har. nu ska vi iallafall fortsätta att göra absolut ingenting. yeah buddy!
.
.
härlig bild, jao! lite gurkan stil med att skriva "jao"

sola.

sticker & möter erica, sen ska vi sola. bloggar senare. puss.
.

godnatt. ♥

.
cute♥

mitt nya ord.

mitt nya ord borde bli "nomnom". säger det sen jag träffa lilla Isak på julafton. tror Madde sa att det va "nomnom", eller så va det mamma. hmm..? men iallafall, jag tycker det låter så gulligt, eller vad man ska säga. ligger i sängen & äter mitt favvo godis & så tyckte jag det va "nomnom" gott. så insåg jag att jag använder det ofta, haha. ;) vet ju ente ens vad det betyder..
.

hässleholm.

har precis ätit, & ska nog snart åka till hässleholm. har hittat en sjukt snygg sportbh där. såg den i vecko revyn, haha. ;) men får se om jag orkar följa med, e helt seg idag. har sprungit runt med min ziperall hela dagen, & det tänker jag fortsätta med. fick ju t.o.m konstiga blickar av folk på city gross, speciellt vuxna. rätt omoget.. :O dom e endå vuxna liksom?
.
så ja, nu ligger jag iallafall i sängen, helt propp mätt, lyssnar på musik, & puffar massa människor på facebook. lagom störig är jag, hehe. :D får väll snart ta & gå ut med pepper. känner att jag behöver det. har ente rört mig alls idag, lat som jag är.. dock sprang jag på mitt springband igår. får ta & göra det ikväll igen, nu när jag äntligen har fått fram det från all röra. ;)
.

dessa dumma rubriker..

haha, åh, jag blir trött på att alltid behöva skriva en rubrik till varje inlägg. kommer ju aldrig på några bra? :o
.
va iallafall på city gross med mamma precis. handla lite till nyår, sen så köpte jag lite bra-att-ha-saker. t.ex en vecko rrevyn. alltid bra att ha, haha. ;) så nu ska trötta slitna jag gå & lägga mig i badet, läsa vecko revyn & bara njuta. älskar att ha badkar, mycke skönare att bada än att duscha. :D
.
.
tyckte detta badkaret va sjukt fint/coolt, haha. lite speciellt liksom

önskelista.

har redan börjat önska mig saker tills jag fyller år. haha. ;) (ja, jag e medveten om att det är 6 månader dit..) men lägger jag in sakerna nu, kanske folk kommer ihåg att köpa det till mig ? smart där. ett plus i kanten till mig. :D
.
1. Louis Vuitton väska. Neverfull Brown Monogram GM-bag
Louis Vuitton Neverfull Brown Monogram GM Bag
2. en iphone 4 vit. 64GB
3. Louis Vuitton Trevi GM Monogram Brown
Louis Vuitton Trevi GM Monogram Brown
4.  Iphone4 skal, med svart/vit pärlor. hatar att det ente finns snygga skal till iphone 3.
Skal iPhone 4/4S Pärlor

fixar lite här hemma.

har varit duktig & fixat lite på mitt nya rum. ;) flyttat in sängen, & flyttat ut lite saker. gör allt för att rummet ska bli klart lite snabbare. vill ha det nunununununu! börja fixa, inreda med små detaljer, som typ ljus, blommor & sånt fint.
.
ja, jag sover med nallar. so what ? ;)
man ser lite av mina kläder, mitt rosa springband, & min fondvägg.

solar.

hej sötnosar.
nu e jag nog i lund, påväg hem från lund, eller så solar jag. ;) haha, vet ente riktigt, men känns som något jag gör vid denna tiden. har ente solat på sjukt länge, så känner mig jätteblek. typ som en snögubbe.
asså fan vad coolt det hade varit att se ut som en snögubbe. endå? typ helt rund, med tre lager, ha en lång orange näsa, & pinnar till armar. :O det ska jag nog bli i mitt nästa liv. en snögubbe. (snögumma) gulligt. ;) fast tänk sen när jag smälter bort ? sorligt..
.
.
bloggar när jag är hemma. visar vad jag köpt oxå, om jag hittat något fint. :D

summer

Tumblr_lwgzu6wxus1r72rxyo1_500_large
Tumblr_lwtw7ogyoa1qclf26o1_500_large
Beach-cocktail-1024x576_large

snart lund!

nu har jag precis komit ur ur duschen, & ska snart klä på mig, & sminka mig. sen sticker vi & hämtar elin, & åker till lund. tråkigt att det regnar bara, men vi ska endå mest va inne, så det ska nog gå endå. ;)
vet ente om jag ska lägga upp en "dagens outfit" grej. jag hinner ente, & orkar nog ente heller. ja, jag är lat! har jag sagt något annat eller ? ;) haha.
men får snabba mig nu, puss hej. har förresten fixat lite tidsinställda inlägg. (2styckna) så ni har något att läsa medans jag e borta, om ni har lust, liksom.
.
.
visste ente vad jag skulle lägga i för bild, så det fick bli en på mina fossingar. :D

we♥it

amazing, beautiful, fashion, girl, shoes - inspiring picture on Favim.com' Bitch , please, i'm swag ;)
Souls †My Own Monster εïз
My Own Monster εïзMy Own Monster εïз
You are fucking beautifulMy Own Monster εïз
UntitledWelcome to my blog

movie.

ligger i soffan & kollar på film & dricker redbull. ska lägga mig efter filmen hade jag tänkt. ska upp tidigt imon. 9, men endå.. det är tidigt för en tjej som brukar vakna vid 12, haha. ;) fast det ska nog gå. har sett filmen säkert 10000 gånger innan, men den e så jäkla bra. bölar alltid till den, konstigt nog. :O
.

Lil Wayne Feat. Bruno Mars - Mirror


nelly.com

sitter & kollar lite på nelly. funderar på att klicka hem några klänningar. där e liksom sjukt snygga på rean för under 200. ;) det gillar vi!
.
idag händer väll ente så mycke. ska måla en vägg i mitt nya rum, sen ska jag ta ett låååååååångt bad. behöver det nu efter allt julfirande. & sen ska jag nog städa lite på rummet. kul måndag (e det måndag..?), men äh, det e nödvänligt. blir ju endå nova imon med elin, så det blir väll "belöningen", hehe. ;)
.

godnatt. ♥

.
jag gillar sådär halvkassa mobilbilder. jajamensan!

julklapparna.

fick en massa godis oxå, fast behöll det jag fick av Göran. farmors favvogodis fast det gav jag bort, hehe. 2012 ska ente bli ett lika onyttigt år som detta har varit. nu e det fan dax att jag ändrar på mig. kommer ju rulla fram annars. så inget godis 2012!

Jennifer Lopez


lillejulafton.

bild från igår.
jag höll på att trilla av toan, därför blev bilden suddig..
& kvällens outfit.

godmorgon. ♥

godmorgon. ♥
åh, gud vad jag är trött idag.. börjar med att brosan testar sitt nya jävla spel till tv:n vid typ åtta ? störigt.. somna iallafall om, sån tur va. ;)
så nu sitter jag i soffan & kollar på gamla avsnitt från awkward. ska snart äta frukost oxå. dock e jag ente hungrig efter all mat jag åt igår. kommer ju rulla fram efter julen.. ;)
.
.
ni får en gammal bild på mig & min gris. eller gammal & gammal, den e typ en dag gammal ? ;)

julafton avklarad.

sådärja, då är julafton slut för detta året. bara 364 dagar kvar tills nästa julafton. ;) men har ni haft det bra då ? det har jag, hihi. har fått en massa fint, speciellt pengar. då e det bara juldagen kvar. då kommer mammis sida, med fler paket. kan det bli bättre ? hehe.
visar presenterna senare idag (känns konstigt att skriva det), när jag fått det från min andra släkt & sånt, så ni får se allt. ;)
.
.
vår finfina julgran!

god jul mina vänner & ovänner!

GOD JUL. ♥
äntligen är det jul, som jag har väntat! nä, där ljög jag.. jag har faktist ente längtat så mycke till julen detta året? :O kanske för att det är första julen utan farmor & farfar? hmm..
fick iallafall öppna en present nu på morgonen. tog förstås det med Chai te i. nomnom. :D så ni kan ju gissa vad jag drack till min frukost i morse ? ;)
.

outfit.


dagens outfit.

.
kofta : vero moda
linne : gina
tights : h&m

julnaglar.

.
såg i en tidning att man kunde göra julnaglar med granar & sånt. tyckte det va lite coolt så jag testa. julgranen gick helt åt skogen haha.. såg mer ut som en boll eller något. men blev iallafall en tomteluva & en stjärna. eller det ska föreställa det iallafall.. ;) så nu ligger det glitter lite överallt. är helt skakis idag. kanske för jag bara ätit typ 2 mackor..? jaja, jag blir väl bättre snart. ska trycka i mig godis & julmust, för mamma trodde jag hade för lågt blodsocker. ska gå & fixa mig nu, zaras familj kommer idag. vi ska typ äta lite & ha det allmänt mysigt bara. ;)
.
.
.
Sanna om blond/brunett..?:
asså , din hy ser bättre ut när du är blond, men de är kanske bara för allt sminket du har? Hmm...
brunett på vintern och blond på sommaren :)
.
svar: ja, min hy va mycket bättre när jag va blond. & jag har ente mycke smink på den bilden, bara puder & mascara, utan min hy har blivit jättedålig nu, eftersom jag har ändrat hur jag äter. så nu vet du det. :)

julklapp till pepper.

har precis varit & fixat julklapp till pepper. så snäll jag är. ;) fick bli en gris som låter "onkonk" & så e den rosa. gulligt. :D
.
men ska gå ut med pepper nu, duktig som jag är. eller ah, jag fick välja mellan att städa & att gå ut med hunden. lätt val?
gulliga grisen.
& sen blev jag avis & ville oxå leka med grisen..

blond/brunett..?

blondin/brunett?
brunett/blondin?
.
vet ente vad jag ska va! gillar ju båda färgerna riktigt mycke. & sen om man frågar vissa dom bara "du e söt i vilket som helst".. man jag måste ju passa bättre i en av färgerna? :O får väll fundera lite på det i guess. ;)

tinas julkök?

sitter & kollar på tinas julkök, eller vad det heter.. älskar att kolla på matlagningsprogram, hehe. ;) så sitter med min finfina leopardmugg & dricker varma koppen. mums.
en gammal bild, från nyår från förra (?) året i Gävle.

bildbomb. BOOOM!

ente världens bästa bild, men julklapparna jag fick från mina kompisar!
vicky körde lite rimm. ♥
två tjejer på tåget påväg till tivolit!
dricka & kortspel. gratis reklam för ramlösa, cola & fanta..
två tjejer på en barnkarusell, ridande på en giraff.
giraffen. ♥
fint kinahus. kineshus..?
elin kör båt.
sockervadd är ett måste!
köpte kattöron, & kaninöron. hehe.
viggo & elin. viggo tyckte dom andra på stationen va tråkiga, så då började han dansa med elin. går bra det med.

godmorgon. ♥

godmorgon.
vaknade för en stund sen. va riktigt trött igår, så det va skönt att få sova länge. :) idag händer det typ ingenting.. ska nog hjälpa mamma med att baka saker till julafton & sånt. snäll som jag är liksom. sen ska jag lägga in bilderna från igår oxå. fast gör det sen, mobilen måste ladda lite innan. ;)

bilder kommer!

har varit i danmark hela dagen, men nu är jag äntligen hemma! :D därför jag ente bloggat.
.
men ah, sjukt kul hade vi. haha. skämt ut oss har vi gjort, skrattat sönder, & ah. ;) lägger in alla bilder imon. kommer även bilder från skolavslutningen. bloggar senare. är riktigt trött så somnar säkert i soffan vilken sekund som hälst! ha ett bra lov sötnosar!

tivoli

snart åker jag med min bögfamilj till tivoli. pappa, min pappas bästis viggo, elin, tobbe & hans kompis. ;) naaaaaaaajs. & julavslutningen idag va sjukt rolig. eller ah.. vi kolla typ bara på en pangpang film, sen stack alla hem. :D
fick betygen, e faktist nöjd. har E/D & ett B. rätt bra faktist. :)
lägger in paketen från mina sötnosar sen!

ingen rubrik.

~kom ente på någon rubrik~
.
sitter i soffan & kollar tv. som vanligt, haha. ;) & så ska vi snart ta & åka till city gross. måste handla det sista till julbordet & sånt. ;)

snart skolan.

då ska jag snart sticka till skolan. sista dagen idag! :D åh, så skönt! blir nog en chill dag idag. film på spanskan, film på engelskan, gympa, & musik. sen slutar vi kvart i två. ;) bra sista skoldag liksom. men ah, ska gå & klä på mig, måste gå snart, i guess..?

soffan.

sitter i soffan nu, & kollar på tv. min toffiee ask e såklart brevid mig. ;) åh, så gott! dock gillar kjag ente nötterna, så jag pillar alltid ut dom. haha.
men ah, har verkligen inget intressant att blogga om..  ente nu iallafall. helt hjärnstopp. ni skulle sett att jag stava "hjärnstopp" "järnstopp" innan jag ändra det. ;) så trött e jag.
18 januari, kom ihåg datumet!

Lite måndagsmys sådär. & en redbull till s...

img_7372 (MMS)

Lite måndagsmys sådär. & en redbull till såklart. ;)


OC

sitter & kollar på OC. kom precis hem frpn skolan & är helt slut! fattar ente hur skolan kan va så jobbig som den är.. men äh, bara en dag till, sen är det lov, så jag håller ut! funderar på att gå & göra en sallad oxå, med typ fullkornspasta. ;) åt inget i skolan, & på hkk kolla vi på nån film om hur man ska äta. så jag e ente speciellt sugen på något onödigt skit faktist. både bra & dåligt.. ;)

godnatt. ♥

nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sängen. skola imon ju. skönt att det bara är två dagar kvar. :D sen blir det ju jullov på onsdag. ;)
sweet dreams!

read all about it.

har lagt in låten innan, men den är riktigt bra! så lägger in den igen. :) lyssna & njut.

städat, *check*

har precis dammsugit & bytit spån till hamstrarna. nu ska jag bara fixa bland mina kläder oxå, sen e jag färdig! känner mig duktig faktist. ;) jag gör något, istället för att bara sitta i soffan & glo på tv. & sen har ju mamma köpt en rosa dammsugare till mig, så då blir det roligare att dammsuga.. :D roligt städinlägg jag gjorde. lovar att uppdatera med något roligt lite senare.

godmorgon. ♥

godmorgon. ♥ vaknade precis. sjukt skönt att få sova idag! fick ju ente det igår, haha. ;) så jag ska snart gå & se om vi hår något man kan äta hemma.
bloggar senare

if i was a punkrocker..


"du är vad du äter"

sitter & kollar på "du är vad du äter". tycker det är rätt bra faktist. ;) har precis kommit på att jag äter samma onyttiga skit som dom, & minst lika mycke, så jag är väll glad att jag är hyffsat smal endå.. får ta & skärpa mig när det gäller att äta onyggtigt. vill ente sluta som värsta fettot som rullar fram.. :P börjar på måndag, för det är ju förfan helg nu. ;)
.
kollar även på nelly.com. asså gud vad snygga klänninger där är på "festklänningar". åh, ge mig. blir jättesugen på att köpa klänningar nu. ska ta & göra det efter jul, när jag har pengar. :) så får hoppas på att jag får en massa pngar i julklapp. bara en vecka kvar, förhoppningsvis några tusen rikare då oxå, hehe. ;)
.
.
sen va det nån som fråga hur lång jag är med & utan skorna jag hade på bröllopet. jag är lite under 170 utan klackarna, 168 något sånt tror jag, & med klackarna så va/är jag 177-178. :)
image description

jumpsuit?

är ente dessa två sjukt snygga? :O vill verkligen ha den blåa, riktigt snygg. vem vet, kanske blir den till sommaren..? ;) får väll snacka med mamma & va lite extra snäll..?
.
Motel - Gipsy JumpsuitPaprika - Lace Collar Playsuit

hatar att dela rum..!

usch, delar ju rum med tobbe nu vi håller på att bygga om så jag ska få ett större rum. & han vaknar sjukt tidigt.. så gissa vem som börja spela ett pangpang spel vid halv tio på morgonen! åh, min dag e fan förstörd. :( fast njä, det kanske går endå.. får väll dricka några redbull så jag blir pigg igen. håller på att somna i soffan, är halvdöd. längtar tills mitt rum blir klart, så jag slipper vakna tidigt. :P hade det varit en vanlig lördag hade jag sovit nu, & ente vaknat förrens vid tolv, något sånt. men ni ska slippa höra mitt klagande.. ska gå & ta något att äta nu iallafall, så kanske jag blir glad. ;) bloggar senare.

ingen bloggning.

förlåt föatt jag ente bloggat. har varit i hässleholm med elin hela dagen. ;) såg när andre & robin uppträde. rätt kul faktist. ;) kom hem med en tröja från h&m oxå. kan visa den sen. nu ska jag iallafall laga mat, sen gå & ta min dagliga dos av redbull. ;)
hörs senare!
så het..

godnatt. ♥

nu hoppar jag in i duschen, sen ska jag på dejt med kudden. :)

sådärja.

har precis följt (stavas det så..?) elin hem. snällt va ? ;) så ah, nu sitter jag vid tv:n & dricker redbull. min dagliga dos av det liksom. :D tror ente jag skulle klara mig utan.. haha. men ah. har ingen aning om vad jag ska blogga om.. så jag bloggar senare om jag kommer på något. ;)

Pepparkaksbakning !

img_9051 (MMS)

Pepparkaksbakning !


in your head.

big love! ♥

lever igen.

nu har jag sovit en stund, så nu lever jag igen! känns skönt. :D ska snart fixa mat, min mage säger "GURRRRR". fast först ska jag nog kolla lite på tv oxå. har ente hunnit det idag ju. :( får väl ta en redbull så jag piggnar till oxå.
.
så ah, ska väl fortsätta att ente göra något alls. känns skönt! :) bloggar senare.
.

godnatt. ♥

är riktigt trött, går & lägger mig en stund. bloggar sen. :)

önskelista.

1. pengar!
2. chai te
3. plattång
4. navelpiercing
så ah, nu vet alla vad dom kan köpa till mig ? ;) fast fyran blir svår.. då får nån köpa en vuxen till mig som kan följa med & säga att dom är min förälder..

isabelle klagar!

issie klagar på att jag ente bloggat på länge..? men va fan, jag blogga ju igår, eller hur ? ;) haha. så ah, nu sitter vi i soffan & kollar på tv. så sociala är vi liksom.
.
slutade tidigt idag, så jag stack & sola.. så hmm... nu har jag värsta konstiga linjen efter mina trosor. ångrar lite att jag sola i dom. men äh, jag får väll skylla mig själv.. :O
.

i'm sexy and i know it.


äntligen!

blogg.se funkar igen. haha. :D
.
sitter i soffan, dricker sockerfri redbull & kollar på tv. härligt liv.. det e liksom det enda jag gör om dagarna. ;) mitt liv hade varit deprimerande utan soffan & tv:n. ;) dock känner jag mig som värsta tjockisen som ente gör något. mitt rosa springband står liksom längst in på mitt nya rum, så det kan jag ente använda. & det är svinkallt, jag menar verkligen svinkallt ute, så det är ente ens lönt att tänka på att gå ut & gå. brr.. :( ge mig snö, så det kan bli sommar sen va?! bruna ben, shorts & massa sol & bad. yeah!
ser ut som en apa, men va fan.. kolla så brun jag va?! :O

Går ente att logga in på blogg.se så jag b...

Går ente att logga in på blogg.se så jag bloggar senare.


Tumblr_lv4x4n8vif1ql5p7co1_500_large

bilder från bröllopet!

innan bröllopet.
där vi skulle äta.
trevlig unge vid bordet!
fin bukett. haha, mest för jag ente fotta så mycke annat..
lena & martin öppnar paketer.
lena & martin.
sen va det en "dam" tant, som tyckte att dom skulle dansa. men dom hade ente fixat musiken än, så hon sjöng istället. funka bra det med.. ;)

godmorgon. ♥

vakna typ precis. va grymt trött. ;) haha. lägger in bilderna från bröllopet senare idag. orkar ente just nu.. funderar på att lägga mig en stund igen..? ja, det gör jag nog.
.

bröllopet!!

förlåt att jag ente bloggat. trodde jag skulle kunna blogga därifrån med hade absolut ingen teckning där ute. förutom på toa, & där kunde jag ju ente va hela tiden? ;)
men ah, kom hem för en stund sen. slängde av mig klänningen så fort som möjligt, & klackaskorna åkte av redan i bilen. gud vilken plåga! mina fötter hatar mig nu.. kommer ente kunna gå på flera veckor. haha. :)
.
förresten, ska man ta det positivt när servitörerna tror att jag e 18 & vill bjuda mig på vin..? såklart tacka jag "ja" till det vita, men "nej" till det röda. hehe..
.

.
lägger in bilder från bröllopet imon! blir halvdåliga mobilbilder, men äh, strunt samma. ;)

Dagens outfit. :)

img_8085 (MMS)

Dagens outfit. :)


7 års otur!


förlåt!

förlåt att jag ente bloggat idag, men jag & elin åkte till lund direkt efter skolan. så jag hann ente. ;) så ah, fick ett par jeans & ett par mjukis med mig hem iallafall. & lite julklappar förstås. så ja, nu e jag fattig. haha. :) lägger in bilder på sakerna sen, har fortfarande ente hittat sladden till datan, så ja.

färgar håret.


shots!

har lagt in låten innan, men tycker den e sjukt bra. så lägger in den igen! ;)

såklart..

.. så somna jag. trodde ente soffan va så skön..

ipren är min räddare.

usch, mitt huvud för så satans ont. känner bara för att lägga mig & sova. kanske borde göra det..? ;) har iallafall tagt två ipren så hoppas det går över snart!
kom hem från skolan oxå för ungefär 1 timme sen. fick skjuds av mamma. lite skönt ibland, att slippa gå liksom. :) så gå laga jag mat. duktig som jag är. så ja, nu sitter jag framför tv:n & halvsover. bloggar senare, om jag ente somnar förstås..

Fuck off..

Tumblr_lvsrflcsgh1qmdjeto1_500_large

awkward..

392160_206425982769374_100002059214469_465605_1593575490_n_large

med bredband noll kronor till alla kunder, noll kronor, till alla kunder.

kollar för mycke på tv
.
har varit med erica idag. kuligt. ;) snackat skit, kollat på tv, misstolkat saker. ah, typ det vanliga.
så nu sitter jag i soffan med min älsade sockerfria redbull, & kollar på MTV. (dock stor diss till att allt e gamla avsnitt..) smsar oxå med en massa personer. snacka om att jag älskar mina fria sms.. :D tummen upp för den som kom på det liksom. kommer antagligen sitta här resten av dagen. inga läxor, inga prov, NADA! yeah buddy!

~ read all about it ~


wtf?


nu fetar vi till det.


sådärja!

en julklapp till klar! duktigt faktist. ;) bara några kvar nu. fast jag vet ente riktigt till vilka kompisar jag ska köpa julklapp? kan ju ente köpa till alla, skulle blivit sjukt många. :(
.
har iallafall precis ätit. mamma laga tacos! mummmmms. finns det något godare liksom ? ja, det gör det men endå. så nu sitter jag & lyssnar på musik & funderar på julklappar. hatar att köpa julklappar men samtidigt älskar jag det. liiiite konsigt.. ska iallafall fortsätta plugga svenska nu. har mitt tredje omprov imon. hoppas jag klarar det.. får 250 kr av pappa då. *tummen upp*

We speak music!

godmorgon! kanske lite fel att säga det nu men ah. ;) sticker iallafall & möter isabelle nu. måste handla lite julklappar till massa folk. har ju bara fixat 2?

jul hos mange!


kläderna fixade!

såja, då är kläderna oxå fixade inför bröllopet. känns bra! skorna är sjukt snygga. dom gick loss på 800, men det va det fan värt! ;) kommer gå & va en av dom längsta på bröllopet, haha.
så det blev klänning, skor, halsduk & underkläder. lägger in bilder sen. hittar ente sladden till datan just nu. ;)

nova!

nu sticker jag & mammi till nova. måste hitta klänning & skor till bröllopet. ente det lättaste asså.. ;) usch, bröllop är bara jobbiga, haha! så ah, bloggar lite senare.

vågar jag..?

rött hår? jag e verkligen riktigt sugen!

2 packeter klara..

bara några till, sen har jag köpt till alla. haha, duktig chey'

Sitter & kollar på tv & läser VeckoRevyn. ...

Sitter & kollar på tv & läser VeckoRevyn. Ska snart ringa & beställa en sallad från järnkällaren oxå. :)


..

bloggar snart!

Nicki Minaj


One Tree Hill!

sitter & kollar på One Tree Hill & äter rå pasta. sjukt gott. haha. ;) mamma ska snart köra & köpa fettomat till mig. va längesen jag åt det. så det får väl bli sallad imon isåfall. men det e det värt. :D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu